2018-12-01

Johanna Villa

Az apartman méreteiből fakadóan kitűnően alkalmas nagy családok, nagyobb baráti közösségek, sportegyesületek, osztálykirándulások céljából érkező társaságok fogadására.
A Villa összesen 20 fő befogadására alkalmas, melyből a földszinten 2 darab 2 fős, az első emeleten 4 db 2 fős szoba található, míg a tetőtérben 8 ágy került elhelyezésre.

A szállás cirkófűtéses. Az épületben a nagy létszám kényelme érdekében két fürdőszoba található, az egyik fürdőkáddal a másik pedig zuhanyzóval felszerelt. A konyhában minden szükséges eszköz megtalálgató és a teljes kikapcsolódást elősegítve mosogatógép és mosógép is a vendégek rendelkezésére áll. A házban két étkező került kialakításra, egy a földszinten és egy az első emeleten, ezenkívül pedig WIFI kapcsolatot is biztosítunk.

Az udvaron több autónak is biztosított a kocsibeálló, de a ház előtt is lehetséges a parkolás. A kertben kérésre ping-pong asztalt is rendelkezésre bocsátunk, illetve kialakításra került bográcsozási és grillezési lehetőség is.

A Villában külön térítés ellenében, eseti megállapodás alapján saját medence felállítható.

A Johanna Villa apartmanról további képeket ITT talál.

OTP Szép kártyát elfogadunk!

Ára: 5000 Ft / Fő / Éj – Minimum 10 fő esetén, 2 éj ellenkező esetben az árak változnak/ (10 fő alatt is ki lehet bérelni a Villát, ebben az esetben az ár egyedi megállapodás alapján történik.

Valamint 20.000,-Ft kauciót kell fizetni érkezéskor az esetleges nem rendeltetés szerű használatból eredő károk kiegyenlítésére, amelyet károkozás hiányában távozáskor teljes mértékben visszafizetünk.

Gyereknek   15 éves korig 3300 Ft/fő/ éj

4 éves korig ingyenes.

Kutya 1200 Ft /éj/ kutya 

Visszatérő vendégeink 5% kedvezményben részesülnek

4 éjszaka vagy több esetén az adott ház teljes kapacitásának befoglalása esetén 8 % kedvezményt adunk az árból.

Az árak tartalmazzák az adókat is (5% ÁFA-t , valamint az új 4% Turisztikai hozzájárulás-t)

Főszezonban június. 15 és augusztus 20 között egységesen + 200,-Ft/fő/ éj árral számolunk.

 

További információt az árakról ITT talál!