2018-12-01

Johanna Villa

2483 Gárdony XIII. utca 65. ( GPS   É:47.20747 K:18.65224)

Az apartman méreteiből fakadóan kitűnően alkalmas nagy családok, nagyobb baráti közösségek, sportegyesületek, osztálykirándulások céljából érkező társaságok fogadására.
A Villa összesen 20 fő befogadására alkalmas, melyből a földszinten 2 darab 2 fős, az első emeleten 4 db 2 fős szoba található, míg a tetőtérben 8 ágy került elhelyezésre.

A szállás cirkófűtéses. Az épületben a nagy létszám kényelme érdekében két fürdőszoba található, az egyik fürdőkáddal a másik pedig zuhanyzóval felszerelt. A konyhában minden szükséges eszköz megtalálgató és a teljes kikapcsolódást elősegítve mosogatógép és mosógép is a vendégek rendelkezésére áll. A házban két étkező került kialakításra, egy a földszinten és egy az első emeleten, ezenkívül pedig WIFI kapcsolatot is biztosítunk.

Az udvaron több autónak is biztosított a kocsibeálló, de a ház előtt is lehetséges a parkolás. A kertben kérésre ping-pong asztalt is rendelkezésre bocsátunk, illetve kialakításra került bográcsozási és grillezési lehetőség is.

A Villában külön térítés ellenében, eseti megállapodás alapján saját medence felállítható.

A Johanna Villa apartmanról további képeket ITT talál.

OTP Szép kártyát elfogadunk!


Johanna Villa díjak:

Elő és -utószezonban:

6.500 Ft / Fő / Éj – Minimum 10 fő esetén, 2 éj ellenkező esetben az árak változnak/ (10 fő alatt is ki lehet bérelni a Villát, ebben az esetben az árak egyedi megállapodás alapján történnek. Kérje egyedi árajánlatunkat!

Gyermek: (4-14 év között) 5.500,-Ft/éj

Gyermek: 4éves kor alatt ingyenes

Főszezonban: (június 15. – augusztus 31.)

7.200 Ft / Fő / Éj – Minimum 10 fő esetén, 2 éj ellenkező esetben az árak változnak/ (10 fő alatt is ki lehet bérelni a Villát, ebben az esetben az árak egyedi megállapodás alapján történnek. Kérje egyedi árajánlatunkat!

Gyermek: (4-14 év között) 5.800,-Ft/éj

Gyermek: 4éves kor alatt ingyenes

Valamint 20.000,-Ft kauciót kell fizetni érkezéskor az esetleges nem rendeltetés szerű használatból eredő károk kiegyenlítésére, amelyet károkozás hiányában távozáskor teljes mértékben visszafizetünk.

  • 4 éves korig ingyenes.
  • Klíma használat + 2.000,-Ft/éj díjért igényelhető !
  • Kutya 2.600 Ft /éj/ kutya (max 2, jól szocializált kutyus)
  • Visszatérő vendégeink 4% kedvezményben részesülnek
  • 4 éjszaka vagy több esetén az adott ház teljes kapacitásának befoglalása esetén 8 % kedvezményt adunk az árból.
  • Az IFA külön, érkezéskor fizetendő! (430 Ft/Fő/Éj) készpénzben

 

További információt az árakról ITT talál!